Over ons

Over Pebejo:

Pebejo is een familiebedrijf dat is opgericht in 1990. Het bedrijf heeft in zijn bestaan bekendheid verworven als de meest betrouwbare speelautomaten exploitant van midden Nederland. Door onze focus op de horecaondernemer en ons aan te passen aan zijn werkwijze kunnen wij met trots zeggen dat een partnerschap met Pebejo garant staat voor gezamenlijke groei en een persoonlijke relatie.

Het recept voor ons succes is simpel maar succesvol: Vanaf onze oprichting heeft Pebejo altijd de gehele exploitatie onder persoonlijk beheer gehad; van plaatsing en reparatie van de speelautomaten tot het contact met de Horecaondernemer. Elke partner van Pebejo staat in direct contact met een van onze vertegenwoordigers. Zij verzorgen het complete beheer van de speelautomaten en bezitten de knowhow om zowel technische als administratieve problemen voor u op te lossen. Deze persoonlijke behandeling resulteert in een van de snelste reparatietijden in de branche en zorgt voor een vriendelijke, vertrouwde relatie. Het maakt ons flexibel naar uw wensen, maar rotsvast in onze levering: Wat er ook gebeurt, uw onderneming plukt de vruchten van de juiste speelautomaten, op de juiste plaats.

Pebejo concentreert zich vooral op ondernemers met cafés, grand cafés, eetcafés en café-restaurants. Dit hoeft u echter niet tegen te houden: Wij hebben enkele partners buiten deze branches waar wij een succesvolle exploitatie hebben kunnen realiseren. Neem vooral contact op als u interesse heeft.

Heeft u interesse in gezamenlijke exploitatie van speelautomaten in uw onderneming? Neem dan contact op met een van onze vertegenwoordigers voor verdere informatie. Wij maken dan een afspraak op uw onderneming om de fundering te leggen voor de beste overeenkomst.